Hoofdcontent

Topsport Limburg

Topsport Limburg helpt jeugd in Limburg hun sportief ideaal te verwezenlijken!

Een sporter kan nooit alleen tot topprestaties komen. Om het beste uit zichzelf te kunnen halen, heeft een talent en topsporter naast goede begeleiding een netwerk van faciliteiten nodig. Topsport Limburg biedt een topsportvriendelijke omgeving, waarin de sporter zich optimaal kan ontwikkelen.

 

Topsportstatus
Sporters die zich willen ontwikkelen tot topsporter, kunnen gebruik maken van een hoogwaardig netwerk van faciliteiten op medisch, paramedisch, sporttechnisch, juridisch, financieel en maatschappelijk gebied. De behaalde sportieve prestaties en de daaraan gekoppelde topsportstatus bepalen de wijze van begeleiding en van welke faciliteiten gebruik kan worden gemaakt.

 

Topsportpas
Topsport Limburg maakt deel uit van het landelijke NOC*NSF Olympisch Netwerk. Hierdoor kunnen sporters zich ook bedienen van landelijke faciliteiten die passen bij hun sportieve idealen. Meer dan 1500 talenten en topsporters zijn ingeschreven bij Topsport Limburg en maken gebruik van het hoogwaardig netwerk. Kijk voor de voorwaarden om lid te worden van Topsport Limburg bij de criteria. Aanmelden en het aanvragen van de topsportpas kan via het aanvraagformulier topsportpas.

 

Contact
Voor meer informatie kunt u via deze link contact opnemen met Topsport Limburg.