Hoofdcontent

Spelregels voor aanbieders

Wat leuk dat u activiteiten wilt aanbieden op DoeMeeInWoerden.nl!
Hieronder leest u enkele spelregels die wij in Woerden voor aanbieders hanteren, zodat we de activiteiten voor iedereen leuk en laagdrempelig kunnen houden. Heeft u vragen over deze spelregels? Neem dan gerust contact met ons op. 

Spelregels: 

 1. U bepaalt zelf het aantal lessen, de data en tijden (houd wel rekening met eventuele school- of werktijden).
 2. U bepaalt zelf de doelgroep en het aantal deelnemers dat mee kan doen.
 3. Biedt u activiteiten aan die alleen toegankelijk zijn voor mensen met een beperking, dan kunt u deze invoeren onder een apart project 'Aangepaste activiteiten'. Zijn uw reguliere activiteiten ook toegankelijk voor mensen met een beperking, dan kunt u dit aangeven in het activiteitenformulier.
 4. Het is natuurlijk prima als nieuwe deelnemers aansluiten bij een bestaande groep.
 5. Als u meerdere disciplines aanbiedt, mag u deze als aparte activiteiten aanmelden.
 6. Activiteiten moeten erop gericht zijn om deelnemers (meer) te laten bewegen, iets te leren, anderen te laten ontmoeten of iets te laten doen. Het is niet toegestaan om een groot evenement, zoals een theatervoorstelling of dansfestival, waar mensen als toeschouwer of bezoeker aan kunnen deelnemen, via de website te promoten.
 7. Er mogen het gehele jaar door onbeperkt activiteiten aangeboden worden, waarop ook online ingeschreven wordt.
 8. De ervaring leert: gratis activiteiten krijgen meer inschrijvingen.
 9. Een kleine vergoeding vragen mag (bijvoorbeeld voor materiaalkosten). Omdat we het aanbod graag laagdrempelig willen houden streven we naar een maximum eigen bijdrage van 5 euro per les. Het online platform rekent 50 cent per deelnemer wanneer u geld vraagt voor uw activiteit. Biedt u een gratis activiteit aan, wordt er geen geld in rekening gebracht.
 10. Betalingen verlopen via het platform. U krijgt aan het einde van het schooljaar uitgekeerd.
 11. Extra tip voor de doelgroep Check IT (12-18 jaar): wij adviseren u om vooral activiteiten in de vakanties te organiseren (waar bijvoorbeeld ook uw huidige jeugd bij aan kan sluiten). We hebben namelijk gemerkt dat de activiteiten in de schoolvakanties snel vol waren bij deze doelgroep.
 12. De gemeentelijke opdracht van Beweegteam Woerden is om Woerdenaren te stimuleren en motiveren tot een gezonde levensstijl en participatie op het gebied van sport, cultuur, educatie en het sociaal domein. Wij behouden ons het recht voor om aanbieders of activiteiten die niet in lijn zijn met deze opdracht niet toe te laten tot of te verwijderen van de website.

  Past u als aanbieder en/of uw aanbod niet geheel binnen de bovenstaande voorwaarden, maar denkt u wel een waardevolle aanvulling te zijn op het platform DoeMeeInWoerden? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor mailen naar info@beweegteamwoerden.nl.

  Klik hier voor de algemene voorwaarden voor aanbieders die worden gebruikt door Sportstimulering Nederland.