Hoofdcontent

Hulpvraag of zelf wat (leren) organiseren?

Ben jij tussen de 10 en de 23 jaar?
Dan is Buurtwerk jongerenwerk er voor jou!

Droom jij over een grote Woerdense talentenjacht, een nieuw voetbalveld bij jou in de wijk, het bedenken van een eigen escape room, of heb je een ander supertof idee? Onze jongerenwerkers helpen jou om die droom werkelijkheid te maken. Activiteiten op school, in je eigen wijk, bij een sportvereniging of ergens in een theater, voorlichtingen over belangrijke thema's, maar ook begeleiding richting een vereniging, een nieuwe opleiding, bijbaan of ondersteuning op andere gebieden. Wij bieden het allemaal!

 

Buurtwerk is actief op social media, maar ook bij jou in de wijk of in het dorp. Wij werken met jongeren tussen de 10 en 23 jaar in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld en we zijn altijd op zoek naar talent. Heb je een hulpvraag of wil je ondersteuning bij het opzetten van een activiteit, of wil je gewoon weten wat er al te doen is voor jongeren zoek dan contact via social media: @buurtwerk_woerden op Instagram, Twitter en Facebook of met jongerenwerker Wendy Rietveld via wendy.rietveld@buurtwerk.nl / 06-82692296

Andere vragen?

Mocht bovenstaande je nog niet op weg geholpen hebben, kun je ook onderstaand contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met jou op!