Hoofdcontent

Informatie en regelingen voor ouders

Weinig budget?

De gemeente Woerden heeft allerlei regelingen om sporten financieel mogelijk te maken. Ook wordt er door diverse instanties hulp geboden voo rmensen met geldzorgen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, kijk op deze pagina. 

Vragen over opvoeding en ontwikkeling van uw kind?

WoerdenWijzer is uw wegwijzer naar ondersteuning bij zorg, gezin, werk en inkomen. WoerdenWijzer is onderdeel van de gemeente Woerden en voert onder andere de Jeugdwet uit. Dat betekent dat WoerdenWijzer u kan helpen als u ergens tegenaan loopt in de opvoeding of ontwikkeling van uw kind.

U kunt WoerdenWijzer bereiken via www.woerdenwijzer.nl of 0348-428 600.


Aangepast bewegen?

Beweeg je mee? Alle kinderen kunnen meedoen met Sjors!  

Sport en bewegen is leuk en goed voor iedereen, ontdek door middel van Sjors wat jij leuk vindt. Maak zo kennis met de verschillende sporten in de gemeente Woerden. Steeds meer verenigingen bieden ook sport- en beweegactiviteiten aan voor kinderen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Ben je benieuwd naar meer uniek sport- en beweegaanbod? Bekijk de website www.unieksporten.nl of neem contact op met de buurtsportcoach Bart Weber van Team Sportservice provincie Utrecht. 

Weet je nog niet zo goed welke sport bij jou past of wat je leuk vindt? Ga dan samen met Bart op zoek naar de mogelijkheden.  

Veel beweegplezier!   

Contactgegevens 

Bart Weber (buurtsportcoach aangepast sporten)  

T  | 06-49639935

M | bweber@teamsportservice.nl

Volg de Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van aangepast sporten in de regio!