Hulp nodig?
Telefoon: 06 587 724 02
E-mail: sjors@beweegteamwoerden.nl

Hoofdcontent

Informatie en regelingen voor ouders

Weinig budget?

De gemeente Woerden heeft allerlei regelingen om sporten financieel mogelijk te maken. Voor meer informatie over de regelingen, zoals de declaratieregeling voor de eventuele kosten van de activiteiten, kunt u contact opnemen met Ferm Werk via  0348 497000 of info@fermwerk.nl.

Vragen over opvoeding en ontwikkeling van uw kind?

WoerdenWijzer is uw wegwijzer naar ondersteuning bij zorg, gezin, werk en inkomen. WoerdenWijzer is onderdeel van de gemeente Woerden en voert onder andere de Jeugdwet uit. Dat betekent dat WoerdenWijzer u kan helpen als u ergens tegenaan loopt in de opvoeding of ontwikkeling van uw kind.

U kunt WoerdenWijzer bereiken via www.woerdenwijzer.nl of 0348-428 600.

Aangepast bewegen?

Alle kinderen kunnen meedoen met Sjors!

Sport en bewegen is leuk en goed voor iedereen. Gelukkig bieden steeds meer verenigingen ook sport- en beweegactiviteiten aan voor kinderen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Bij sommige verenigingen kunnen kinderen meedoen in reguliere groepen en bij andere verenigingen is uniek sport- en beweegaanbod opgezet.

Ziet u in dit boekje een sport of activiteit die uw kind graag wil doen? Of zit de sport hier (nog) niet tussen? Dat kan, want nog niet alle verenigingen met uniek sport- en beweegaanbod zijn opgenomen in dit Sjors-boekje. Er zijn dus nog meer mogelijkheden! Neem gerust contact op met de sportconsulent Macy Hartman van Team Sportservice provincie Utrecht voor meer informatie.

Ook als u nog niet zo goed weet welke sport bij uw kind past of wat uw kind  leuk zou vinden, kun je contact opnemen Macy.

Veel plezier! 

 

 Contactgegevens:

 Macy Hartman (buurtsportcoach aangepast sporten)

 T: 06 – 41 644 503

 M: mhartman@teamsportservice.nl