Hoofdcontent

Stappenplan voor deelnemers

Neem de volgende stappen om jouw activiteit of cursus te vinden:


1. Klik op de Home-pagina op de button van de gewenste leeftijdscategorie, om de gewenste activiteit of cursus te vinden voor jouw leeftijd.
Tip: Zoek je aanbod voor 4-12 jarigen? Bekijk dan alvast het aanbod via het boekje "Sjors, ontdek je talent!". Ben je het boekje kwijt of wil je het digitaal bekijken? Dat kan via de links in de footer (paarse balk) onderaan deze website.
2. Scroll door de activiteiten op de website of zoek een specifieke activiteit via de zoekbalk bovenaan in de site. Je kunt ook de filters gebruiken om een passende activiteit te vinden. Heb je een leuke activiteit gevonden, klik dan op ‘Meer info’ voor de locatie, datum en overige gegevens.
3. Wil je aan de activiteit deelnemen, klik op ‘Toevoegen’. De activiteit verschijnt dan in je winkelmandje. Wil je je inschrijven voor meer activiteiten? Ga dan terug naar het overzicht en winkel verder.
4. Heb je je keuze gemaakt? Klik dan op ‘Afronden’. Je komt nu op de Inlogpagina. Heb je al een account, log dan in met je gegevens. Heb je nog geen account, dan kun je je gratis en veilig registreren op de site. Als je bent ingelogd kun je je gegevens verder invullen en je inschrijving afronden.
5. Na de inschrijving kan de aanbieder contact met je opnemen voor meer informatie. Ook ontvang je in de week voordat de activiteit plaatsvindt, nog een reminder dat je activiteit bijna start.

 

We hopen dat je met deze korte handleiding en website je snel kunt inschrijven voor de activiteit die bij jou past. Mocht het nu niet lukken, kom je er niet uit of heb je nog vragen? Neem dan contact op met het beweegteam, mail naar sjors@beweegteamwoerden.nl

Veel plezier!