Hoofdcontent

Wie zijn wij?

De Vechtstreek is de hardrijdersclub voor schaatsers in de wijde omgeving van Utrecht!
De vereniging is ontstaan uit een goepje enthousiaste schaatsers die aanvankelijk alleen op natuurijs en later op de kunstijsbaan in Amsterdam schaatsten. Op 1 maart 1968 is de oprichting van 'De Vechtreek' notarieel vastgelegd. Toen ook Utrecht in 1970 een kunstijsbaan kreeg groeide de inmiddels opgerichte schaatsvereniging uit tot een van de grotere clubs van de 'Vechtsebanen'.

Een leven lang met plezier schaatsen & jezelf uitdagen, dat is onze missie. HC de Vechtsteek biedt iedereen plezier en uitdaging tijdens het beoefenen van onze prachtige schaatssport. Daarbij maakt het niet uit welk niveau je hebt of hoe oud je bent, je bent van harte welkom. Wij hebben een compleet trainingsaanbod om je uit te dagen een nog betere schaatser te worden. Plezier hebben we met elkaar doordat iedereen zich verbonden voelt met de vereniging.

Wij zijn een verbonden vereniging
Wij vormen samen de vereniging en willen daarom ook iedereen zijn of haar steentje bij laten dragen aan onze vereniging. Daar werken we samen met vrijwilligers, het bestuur en commissies aan een cultuur waarin een steentje bijdragen heel normaal is en onderlinge communicatie en saamhorigheid van een hoog niveau...

Aanstaande activiteiten:

Hardrijdersclub de Vechtstreek heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!