Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wilt u graag sporten op een verantwoorde manier en onder professionele begeleiding werken aan een gezonder en fitter lichaam? Maar voelt u zich niet thuis in een gewone sportschool? Dan bent u van harte welkom bij Fysio Broekhuizen in Harmelen, ook als u niet onder behandeling bent!
Onze personal trainers/coaches begeleiden u bij iedere stap en geven net dat extra zetje in de rug dat soms nodig is. Bij alle abonnementen kunt u onbeperkt sporten en werken aan persoonlijke doelen op uw eigen niveau. En dat alles in een schone, veilige omgeving waar u zich op uw gemak voelt. Voor mensen met artrose hebben wij ook speciale artrose beweeggroepen.

Fysio Broekhuizen bestaat al meer dan 30 jaar en is een begrip in Harmelen, Vleuterweide en omgeving.
Zorgkaart Nederland heeft ons meerdere jaren achter elkaar uitgeroepen tot Top 10 praktijk van Nederland en daarmee zijn we de enige in de provincie Utrecht! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6!

U kunt o.a. bij ons terecht voor Fysiotherapie, Manuele therapie, Bekkentherapie, Sporttherapie, Dryneedling, Psychosomatische fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Echografie, Geriatrische fysiotherapie, Reducept Methode VR, Fitness, Artrosegroepen, Chronisch Zorgnet PAV, COPD/long en Covid.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
18 t/m 55 jaar
Datum nog onbekend
56 t/m 85 jaar en 86+
Datum nog onbekend
18 t/m 55 jaar
Datum nog onbekend
56 t/m 85 jaar en 86+
Datum nog onbekend
14 t/m 17 jaar