Hoofdcontent

Activiteiten voor mensen met een beperking

Iedereen kan MeeDoen in Woerden!

Sport, bewegen en meedoen is leuk en goed voor iedereen! Via 'Sjors, ontdek je talent!' kun jij ontdekken wat je leuk vindt. Maak zo kennis met de verschillende sporten of andere technische, culturele, creatieve of andere uitdagende activiteiten in de gemeente Woerden. Steeds meer sportverenigingen bieden ook sport- en beweegactiviteiten aan voor kinderen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben. 

Wil je graag snel al het aangepaste aanbod op deze site zien?

Kijk dan op de Homepage bij de tegel 'Aangepaste activiteiten'. Dan kun je direct zien welke activiteiten speciaal voor mensen met een beperking (alle leeftijden) worden georganiseerd. Heb je wel een beperking, maar wil en kun je aansluiten bij een reguliere activiteit? Dat kan ook! Die activiteiten zijn aangegeven met een paars balkje met de tekst 'Sluit aan bij deze reguliere activiteit'.

Ben je op zoek naar een andere sport die niet op www.DoeMeeInWoerden.nl staat? 

Dan kun je ook op de website www.unieksporten.nl of contact opnemen met de buurtsportcoach van Team Sportservice provincie Utrecht. 

Weet je nog niet zo goed welke sport bij jou past of wat je leuk vindt? Ga dan samen met Team Sportservice op zoek naar de mogelijkheden. We helpen je graag!

 

Veel plezier!   

 

Contactgegevens 

T  | 030 209 99 99

M | utrechtwest@unieksporten.nl.

Volg de Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van aangepast sporten in de regio!